Slaskdag!

Det regnar snöslask idag. Inget vidare inspirerande väder om man vill vara kreativ. Men det går bra att låta passerade dagars idéer falla på plats.

Alltså, den tid då den arbetande befolkningen for till jobbet for vi till Amazing Family Gym i Sundom. Där piffade vi upp barnens lekrum med ett stort och piggt mönstrat tygstycke på långväggen. Dessutom, bredvid tyget hamnade en halvt antik liten ”svart tavla” att skriva med krita på.

Vi fortsatte till Amazing Gym Smedsby med en liten bänk som stått i tamburen där. Tygklädseln hade blivit sliten, så nu hade den fått nytt (konst)läderöverdrag. Då vi ändå var där så grovkollade vi läget och växlade några ord med förmiddagsgymmarna.

Men vi kände ett behov av att träna, vi också. Det gjorde att vi drog till Amazing Family Gym Runsor och tränade med seniorerna i den senare gruppen, som började kl 10:30. Härligt att träffa gänget igen. Det var en tid sedan senast, vi har ju varit nästan frikopplade från gruppledandet efter nyår.

Nu är vi hemma och brunchen ligger i magen. Om jag nu skulle gå ner i vår källare och sortera ut sättpotatisen. Då kan jag säga att ”nu har jag börjat med vårbruket”.